Bilverkstad Uppsala

Bilservice och reparationer •

Bilservice

Service av bilen kan vara bra för att den ska fungera på ett optimalt sätt och med en bibehållen prestanda. Om du inte själv har professionell kunskap inom fordonsmekanik kan du få hjälp av oss på Bilverkstad Uppsala med att gå igenom bilens delar. Vi kan utföra en bilservice på hela fordonet eller på några utvalda delar av bilen. Våra mekaniker utbildas fortlöpande och och har en bred kompetens inom olika modeller och märken, vilket gör att du kan känna dig trygg med vår service.

Låt oss utföra servicen på vår bilverkstad i Uppsala

Oavsett vad du behöver hjälp med vid en bilservice kan du hitta en kvalificerad bilmekaniker hos oss. Vi kan både hjälpa dig med en genomgripande kontroll av bilen, exempelvis inför en besiktning, och gå igenom utvalda bildelar av fordonet om du har fått en anmärkning efter en besiktning. Servicen kan bland annat omfatta genomgång av bromsar, strålkastare, däck, motor och instrumentpanel. Den service som vi utför i enlighet med tillverkarens rekommendationer består av ett antal kontrollpunkter som utförs vid förutbestämda tidsintervall som varierar beroende på bilens märke, modell samt hur den är konstruerad.

färg-bilservice-uppsala-däck

Fördelar med att vända sig till vår bilservice i Uppsala

Det finns många fördelar med att vända sig till oss för att få hela bilen eller utvalda bildelar servade:

 • Vi kan upptäcka fel eller brister redan innan en besiktning äger rum
 • Våra mekaniker är utbildade och har gedigen erfarenhet från branschen
 • Om du behöver reparationshjälp efter servicen kan vi erbjuda dig det

Anlita oss för bilservice till ett bra pris

Du kan vända dig till oss om du är i behov av bilservice i Uppsala, oavsett vilka delar av bilen du vill få genomgångna. Vår verkstad erbjuder även hjälp med att däckbyten i Uppsala. Med en prisvärd och kvalificerad service, som utgår från bilens aktuella behov, är ditt fordon i trygga händer hos oss. Du är välkommen att kontakta oss för att få en prisuppgift på det aktuella arbetet och du gör det genom att fylla i något av kontaktformulären på hemsidan eller kontakta oss via telefon eller e-post.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en bilverkstad i Uppsala som kan ta sig an såväl bilservice som reparationer och däckbyten.

  Adress:
  Kungsgatan
  Uppsala

  Telefon:

  E-post:

  offert@bilverkstaduppsala.com

  Orgnr:
  123456-7891

OM OSS

När du söker efter en bilverkstad i Uppsala som kan ta sig an såväl bilservice som reparationer och däckbyten.

Bilverkstaduppsala.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vi på bilverkstad i Uppsala kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kungsgatan
Uppsala

offert@bilverkstaduppsala.com

Orgnr:
12456-7891