Bilverkstad Uppsala

Bilservice och reparationer •

Däckbyten

Om man använder vanliga sommar- och vinterdäck på sitt fordon är det viktigt att dessa blir utbytta i enlighet med gällande lagstiftning. Vi som arbetar på Bilverkstad Uppsala utför regelbundet däckbyten, både när årstiderna växlar och när mönsterdjupet blivit för litet på de däck man använder. I vårt arbete använder vi modern teknik som gör att vi kan utföra byten utan någon lång väntetid. I de flesta fall kan vi byta däck på en timme, vilket innebär att du inte står utan fordon en lång tid.

Däckbyte i Boländerna samt i Uppsala centrum

I Sverige skall vinterdäck användas mellan 1 december och 31 mars. Därefter är det tillåtet att köra med däcken, men om vädret tillåter får ni även byta till sommardäck. Att köra med fel däck på fel underlag innebär att däcken slits onödigt snabbt. Vi hjälper er att byta däck när årstiderna växlar och kan rådgöra om när det är lämpligast att göra bytet beroende på väderleken. Även när mönsterdjupet blivit för lågt kan ni vända er till vår däckverkstad. För sommardäck gäller att djupet skall vara minst 1,6 millimeter och för vinterdäck 3,0 millimeter.

bytadäck-bilservice-uppsala

Vi tar hand om era däckbyten i Uppsala

På vår däckverkstad får ni hjälp vid byten. Vi skiftar de befintliga däcken och kan vid behov kontrollera mönsterdjupet.

 • Vi utför ett byte snabbt och enkelt
 • När ni kört ett par mil med de nya däcken bör ni dra åt bultarna
 • Vi hjälper er avgöra om det är dags för ett däckbyte

Vi erbjuder däckbyte till ett bra pris

Om ni vill göra däckbyten i Uppsala är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi hjälper er vidare så att ni kan känna er trygga på vägarna, oberoende av väglag. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss för att få veta vilket pris för däckbyte som gäller. Vi använder en fast prislista så att inga dolda avgifter skall komma som en överraskning för er som kunder. Ni kan nå oss genom att skicka ett mejl, via ett telefonsamtal eller genom att använda de kontaktformulär som finns på vår hemsida.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en bilverkstad i Uppsala som kan ta sig an såväl bilservice som reparationer och däckbyten.

  Adress:
  Kungsgatan
  Uppsala

  Telefon:

  E-post:

  offert@bilverkstaduppsala.com

  Orgnr:
  123456-7891

OM OSS

När du söker efter en bilverkstad i Uppsala som kan ta sig an såväl bilservice som reparationer och däckbyten.

Bilverkstaduppsala.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vi på bilverkstad i Uppsala kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kungsgatan
Uppsala

offert@bilverkstaduppsala.com

Orgnr:
12456-7891